Guru cabul tukang sapu belakang surau


“Saya menyapu di belakang surau sekolah apabila tiba-tiba dipeluk daripada belakang oleh seorang guru lelaki yang turut meramas payudara saya dengan kuat,” kata seorang wanita yang hanya mahu dikenali sebagai Huda, 30 an, semalalam.Menceritakan kejadian, Huda yang bekerja sebagai tukang cuci di sebuah sekolah kebangsaan di Larkin di sini, berkata kejadian berlaku pada jam 9 pagi 15 Julai lalu.“Seperti biasa saya akan menjalankan rutin harian iaitu membersih dan mengemas kawasan sekolah.“Sejurus payudara diramas, saya yang terkejut terus menjerit sekuat hati,” katanya.Huda berkata, jeritannya itu disedari pengawal keselamatan sekolah yang terus berlari ke arahnya untuk meleraikan pelukan guru berusia lingkunga 50-an terbabit.“Kejadian itu juga disedari seorang rakan sekerja saya yang turut datang meleraikan keadaan. Saya menangis kerana kejadian itu cukup menakutkan,” katanya.Huda yang sudah berkahwin dan mempunyai dua anak berkata, dia pada mulangan cuba merahsiakan kejadian itu daripada pengetahuan suami kerana bimbang berlaku perkara tidak diingini.


Entri PEN MURAH Credit to GossiPstarDay

This article been re-written by Hootoh BlogHootoh Blog Author Hootoh Tudia. Some phrases or ideas were randomly from Free Internet Sources.

rePublish by ✎ Blog Sapa Ceroh

Guru cabul tukang sapu belakang surau Permalink http://sapaceroh.blogspot.com/2013/09/guru-cabul-tukang-sapu-belakang-surau.html

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s