Perogol Pengsan ketika Tahu mangsanya Mengidap HIV


Richard Thomas


Liverpool – Seorang pelaku pemerkosaan pengsan ketika ia diberitahu bahawa perempuan yang ia perkosa mengidap HIV sehingga sang pelaku kemungkinan berjangkit.


Huffington Post yang melansir BBC melaporkan, Richard Thomas, 27, akhirnya dijatuhi hukuman lima tahun empat bulan penjara kerana memperkosa perempuan yang tengah tidur. Dia dinyatakan bersalah oleh mahkamah Crown Liverpool pada 20 Julai lalu. Thomas akan menjalani ujian untuk mengetahui apakah ia dijangkiti atau tidak.


Berdasarkan laporan The Telegraph, Thomas melakukan perbuatannya ketika sang korban sedang tertidur. Ia masuk ek dalam rumah secara diam-diam saat tengah malam. Sang korban tak menyedari kedatangannya dan baru sedar ketika bangun sudah ada lelaki yang memperkosanya dari belakang.


“Dia ditangkap dan diintergograsi. Ia mengaku dalam keadaan mabuk berat, setelah mengambil kokain dan ekstasi. Ia bahkan tidak ingat perbuatannya, “ujar pendakwa Harry Pepper di mahkamah.


Belakangan Thomas mengaku sangat kesal ketika diberitahu bahawa sang perempuan mengidap HIV.


Sumber inilah.comEntri relevan sokmo Credit to noreply@blogger.com (relevan Sokmo)

This article been re-written by Hootoh BlogHootoh Blog Author Hootoh Tudia. Some phrases or ideas were randomly from Free Internet Sources.

rePublish by ✎ Blog Sapa Ceroh

Perogol Pengsan ketika Tahu mangsanya Mengidap HIV Permalink http://sapaceroh.blogspot.com/2013/09/perogol-pengsan-ketika-tahu-mangsanya.html

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s