Gigil lihat kaki rakan putus


Dungun: “Badan saya menggigil selepas melihat kakinya putus,” kata Roslan Awang Bota, 29, mengenai kemalangan maut yang meragut nyawa rakan serumahnya di Kilometer 100 Jalan Kuala Terengganu-Kuantan di persimpangan lampu isyarat Taman Uda Murni, Paka, dekat sini, jam 8.50 malam kelmarin.

Suhaimi Sulong, 38, terbunuh apabila motosikal ditunggangnya dirempuh sebuah kereta Proton Persona di persimpangan lampu isyarat terbabit dan meninggal dunia di tempat kejadian.

Foto

Ketika kejadian, mangsa, penyelia projek yang bekerja di loji petrokimia di Kerteh, dikatakan dalam perjalanan ke kedai makan sebelum membuat pusingan U di situ lalu dirempuh kereta terbabit yang datang dari arah Paka ke Kerteh.

Roslan berkata, dia bersama tiga rakannya hanya dikenali sebagai Wan Zulkifli, 27, Mohd Nasarudin, 28, dan Mohd Akmal Hakim, 23, sepakat untuk keluar makan bersama mangsa.

“Ketika hendak keluar, tiba-tiba dua rakan arwah datang ke rumah dan arwah meminta kami berempat keluar makan terlebih dulu serta akan menyusul kemudian,” katanya ketika ditemui di tempat kejadian, kelmarin.

-Harian Metro Ahad

Entri Best Malaysia Variety Credit to GossiPstarDay

This article been re-written by Hootoh BlogHootoh Blog Author Hootoh Tudia. Some phrases or ideas were randomly from Free Internet Sources.

rePublish by ✎ Blog Sapa Ceroh

Gigil lihat kaki rakan putus Permalink http://sapaceroh.blogspot.com/2013/09/gigil-lihat-kaki-rakan-putus.html

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s