Kandungan Whatsapp Skandal Adi Putra dan Isteri Orang kini di dedah


Adi Putra

Apabila pelakon terkenal yang mempunyai imej bersih, Adi Putra didedahkan mempunyai skandal dengan isteri orang, ramai yang antara percaya dengan tidak.

Pihak suami wanita terbabit menuduh pelakon itu yang memulakan, manakala isteri Adi Putra pula membayangkan sebaliknya.

Suami kepada wanita yang dikaitkan dengan kes curang terbabit, kini melangkah setapak lagi mendedahkan kecurangan yang berlaku antara isterinya dan Adi Putra apabila tampil memberi kenyataan kepada Melodi dengan menyertakan bukti yang didakwanya menunjukkan pelakon terkenal itu yang terlebih dahulu memulakan hubungan terlarang, menghantar gambar lucah dan meminta perkara bukan-bukan daripada isterinya.

Berdasarkan kandungan perbualan Whatsapp yang dicetak, dia mendakwa segalanya bermula apabila isterinya memberi ucapan kepada pelakon terbabit yang pergi mengerjakan umrah.

Pelakon itu kemudiannya meminta nombor telefon isterinya dan melanjutkan perhubungan lebih daripada artis dengan peminat. Memandangkan isterinya merupakan peminat setianya, dengan mudah hubungan tidak bertepuk sebelah tangan.

Begitu pun, si suami nyata tidak puas hati kerana sejak awal lagi isterinya sudah memaklumkan kepada Adi Putra bahawa dia sudah berkahwin. Jadi tindakan Adi Putra dianggapnya tidak wajar.

Apatah lagi, Adi turut didakwa mengajak isterinya melakukan perkara tidak senonoh termasuk mahu melakukan s**s dan mengakui suka melakukan s**s luar biasa sedangkan ketika itu dia sedang mengerjakan ibadah umrah.

Salinan perbualan Whatsapp itu juga, memaparkan permintaan pelakon berkenaan untuk melihat punggung isterinya.

Bagaimanapun sama ada benar atau tidak dakwaan ini, sama-samalah kita tunggu penjelasan daripada pelakon berkenaan tidak lama lagi.

Sumber mynewshub


Entri relevan sokmo Credit to noreply@blogger.com (relevan Sokmo)

This article been re-written by Hootoh BlogHootoh Blog Author Hootoh Tudia. Some phrases or ideas were randomly from Free Internet Sources.

rePublish by ✎ Blog Sapa Ceroh

Kandungan Whatsapp Skandal Adi Putra dan Isteri Orang kini di dedah Permalink http://sapaceroh.blogspot.com/2013/09/kandungan-whatsapp-skandal-adi-putra.html

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s