Fouziah Gous langsung pernikahan minggu depan


KUALA LUMPUR 13 Sept. – Pelakon, Fouziah Gous dan pasangannya, Zhafran Yusof akhirnya mengumumkan tarikh pernikahan mereka pada 21 September ini.

Majlis yang berkonsepkan musim sejuk Pakistan itu akan diadakan selepas Isyak di Masjid Tunku Ampuan Jamaah, Bukit Jelutong, Selangor.

Menurut Fouziah, majlis resepsi bagi pihaknya akan berlangsung seminggu selepas pernikahannya iaitu pada 29 September di Hotel JW Mariot, Putrajaya.

Mengulas mengenai konsep yang dipilihnya, jelas Fouziah, dia sendiri mempunyai kacukan Pakistan dan Cina, sebab itu mereka memilih konsep tersebut.

“Daripada tarikh pula, saya memilih (tarikh) tersebut kerana mahu menyelesaikan semua kerja lakonan saya. Selain itu, saya mahu tarikh di mana semua ahli keluarga saya dan bakal suaminya ada,” jelasnyal.

Sementara itu, majlis resepsi pihak lelaki pula diadakan di rumah Zhafran di Bukit Jelutong pada 5 Oktober dengen berkonsepkan tradisional songket. – UTUSAN ONLINE

Entri Current News And Update ! ! ! Credit to GossiPstarDay

This article been re-written by Hootoh BlogHootoh Blog Author Hootoh Tudia. Some phrases or ideas were randomly from Free Internet Sources.

rePublish by ✎ Blog Sapa Ceroh

Fouziah Gous langsung pernikahan minggu depan Permalink http://sapaceroh.blogspot.com/2013/09/fouziah-gous-langsung-pernikahan-minggu.html

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s