Gambar dan punca Almy Nadia hidap penyakit kanser mulut


Admin agak terkejut dengan dakwaan sebuah portal yang kononnya Almy Nadia kini menghidap penyakit kanser mulut. Pelik tapi benar bagaimana kejadian tidak diduga ini berlaku kepada seorang pelakon yang sering dirundung malang berkali-kali.

Menurut sumber, penyakit kanser mulut yang dihidapi bekas kekasih Fizz Fairus itu berpunca daripada tabiatnya yang suka merokok secara tidak terkawal lebih-lebih lagi ketika terlalu tertekan, dipetik dari perihalnegara.

Apapun, jangan panik dan jangan terus terkejut dengan berita tidak diduga ini kerana kesan kanser pada mulut Almy Nadia seperti yang korang boleh lihat dalam gambar-gambar di bawah hanyalah kesan solekan khas ketika sedang menjalani penggambaran untuk drama terbarunya berjudul Zikir Di Bibir, arahan pengarah terkenal, Khir Mohd Noor.

-Sumber Dari : Sini >

Entri Best Malaysia Variety Credit to GossiPstarDay

This article been re-written by Hootoh BlogHootoh Blog Author Hootoh Tudia. Some phrases or ideas were randomly from Free Internet Sources.

rePublish by ✎ Blog Sapa Ceroh

Gambar dan punca Almy Nadia hidap penyakit kanser mulut Permalink http://sapaceroh.blogspot.com/2013/09/gambar-dan-punca-almy-nadia-hidap.html

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s