Nafsu terencat kena penampar Janda


Kuala Lumpur: Tamparan kuat seorang wanita berusia 30 tahun berjaya menyelamatkannya daripada menjadi mangsa rogol seorang lelaki dalam kejadian di sebuah hotel di Jalan Imbi, di sini, kelmarin.

Dalam kejadian kira-kira jam 6 petang itu, mangsa yang berkerja sebagai penyambut tetamu dilaporkan bersendirian di hotel berkenaan sebelum cuba dirogol lelaki berusia lewat 30-an itu.

Menurut sumber, tindakan suspek menyebabkan berlaku pergelutan antara mereka namun lelaki itu hanya berhenti sebelum beredar dari kawasan berkenaan selepas ditampar dengan kuat di muka oleh mangsa.

Menceritakan semula kejadian itu, sumber itu berkata, mangsa yang bersendirian di hotel berkenaan mendakwa duduk di sofa di lobi hotel itu.

“Tidak lama kemudian, seorang lelaki yang juga pelanggan di hotel itu duduk di sebelah mangsa. Selepas melihat tiada orang lain di situ, suspek tiba-tiba memeluk mangsa.

“Lelaki itu mula mencabul mangsa menyebabkan pergelutan berlaku lebih 10 minit apabila mangsa cuba mempertahankan kehormatannya,” katanya.

Sumber


Entri relevan sokmo Credit to noreply@blogger.com (relevan Sokmo)

This article been re-written by Hootoh BlogHootoh Blog Author Hootoh Tudia. Some phrases or ideas were randomly from Free Internet Sources.

rePublish by ✎ Blog Sapa Ceroh

Nafsu terencat kena penampar Janda Permalink http://sapaceroh.blogspot.com/2013/09/nafsu-terencat-kena-penampar-janda.html

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s