(VIDEO) Ibu Ini Belasah Seorang Lelaki Yang ingin Mencabul Anaknya Berusia 5 Tahun


(VIDEO) Ibu Ini Belasah Seorang Lelaki Yang ingin Mencabul Anaknya Berusia 5 Tahun | Padan Muka!itulah ungkapan yang sesuai diberikan kepada seorang lelaki yang dikatakan cuba merogol seorang anak kecil berusia 5 tahun.

Kejadian tersebut dilaporkan berlaku di Moradabad,India.Melalui apa yang dapat diperhatikan dalam video tersebut,lelaki tersebut dilihat merayu belas ihsan tetapi si ibu tersebut tetap berazam mahu memberikan pengajaran yang setimpal dengan perbuatan durjana lelaki tersebut.

Menurut wanita berkenaan, cubaan merogol itu bermula apabila lelaki itu membawa masuk anaknya dalam selimut sedangkan waktu itu cuaca sangat panas.

Saya syak apa yang dia buat dengan anak perempuan saya dalam selimut,” katanya.

Apa pandangan anda?sokong atau bantah dengan tindakan si ibu tersebut?Jika admin,lagi berat pun lagi bagus,orang macam ini tidak boleh diberikan belas kasihan sebab kalau dia kasihan kenapa dia tergamak cuba merogol si kecil berusia 5 tahun yang tidak tahu apa-apa itu.

Entri ! Blog Informasi Nakal Dan Panas ! Credit to http://beritamyon9.blogspot.com/2013/09/video-ibu-ini-belasah-seorang-lelaki.html

(VIDEO) Ibu Ini Belasah Seorang Lelaki Yang ingin Mencabul Anaknya Berusia 5 Tahun Permalink http://sapaceroh.blogspot.com/2013/09/video-ibu-ini-belasah-seorang-lelaki.html

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s