(Gambar) Paris Hilton Betulkan Seluar Dalam Di Khalayak Umum


Rasanya hampir semua dari kita pernah dengar dan tahu siapa itu Paris Hilton. Cuma kita kenal artis kelahiran New York, Amerika Syarikat itu bukan kerana bakatnya pun sangat, tetapi sebab-sebab yang kurang sihat. Contohnya melalui gambar-gambar disiarkan di sini. Inilah cara Paris Hilton banyak menempa nama dan mendapat perhatian di seluruh dunia.Dalam insiden ini, sudah tahu dirinya dihurung paparazzi, mengapa perlu betulkan seluar dalam di khalayak umum?

Melainkan niatnya memang untuk mendapatkan publisiti murahan di seluruh dunia. Memang itulah Paris Hilton, salah seorang pewaris empayar Hilton Hotels Coorporation. Dia mula terkenal pun selain lakonan dalam siri The Simple Life, adalah kerana aksi seksnya dengan bekas teman lelaki Rick Solomon tersebar di internet.

Entri PEN MURAH Credit to GossiPstarDay

This article been re-written by Hootoh BlogHootoh Blog Author Hootoh Tudia. Some phrases or ideas were randomly from Free Internet Sources.

rePublish by ✎ Blog Sapa Ceroh

(Gambar) Paris Hilton Betulkan Seluar Dalam Di Khalayak Umum Permalink http://sapaceroh.blogspot.com/2013/09/gambar-paris-hilton-betulkan-seluar.html

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s