(Gempar) Kencana Dewi Gantung Diri Kerana Kecewa


Pelakon ini mungkin tidak perlu diperkenalkan lagi. Buat penonton drama seperti Puteri dan Spa Q, pasti dah lama mengenali siapa wanita ini. Rasanya ini pelakon berketurunan India yang paling laris dipasaran drama dan filem melayu. Filem apa? Ingat Dunia Baru the Movie? Hehehe.

Kami terkejut beruk, ungka, cipanzi dan segala jenis binatang berbulu lain bila menerima sebuah email dengan gambar Kancana Dewi yang sedang menggantung diri dengan mata terbeliak. Siasat punya siasat, sekali photoshot aje pun. Ingat’kan betul-betul gantung diri (sah la Oh! Artis ni kuat propa lebih). Hahahha!

Abaikan soal gambar Kencana Dewi yang ingin menggantung diri, tapi kita cuba lihat mengapa Ibu kepada 3 anak ini makin berani tampil penuh seksi. Habis semua ingin ditayangkan. Kami taknak la cakap yang dia ni tak sedar diri ke, tapi kami nak cakap jugaklah yang dia ni tak sedar diri ke agaknya ye? Bukan nak mengutuk, tapi itu realiti yang tak dapat kami terima. Tapi itu mungkin bagi dirinya sendiri mampu menjadi eset untuk terus popular di dalam industri hiburan tanah air ini.

Terpulang pada tuan punya body lah kan. Kami sekadar nak menegur je sebab dah bernanah terlinga ni dengar orang mengata pasal Kencana Dewi ni. Biarlah kita popular kerana bakat yang kita ada. Bukat popular dengan menggadaikan maruah diri. Hurm, sure ramai yang terasa. Any komen Anita Sarawak? Zizie Ezette? Jasmin Hamid? Noryn Aziz?

+ Terima kasih Si Manja. Jika anda mempunyai gambar-gambar terkini selebriti tempatan atau antarabangsa, berkongsi’lah bersama kami melalui email hoi@ohartis.com

Entri Current News And Update ! ! ! Credit to GossiPstarDay

This article been re-written by Hootoh BlogHootoh Blog Author Hootoh Tudia. Some phrases or ideas were randomly from Free Internet Sources.

rePublish by ✎ Blog Sapa Ceroh

(Gempar) Kencana Dewi Gantung Diri Kerana Kecewa Permalink http://sapaceroh.blogspot.com/2013/09/gempar-kencana-dewi-gantung-diri-kerana.html

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s