Seorang lelaki lemas selepas kereta dipandunya terbabas dan terjunam


Ledang: Seorang lelaki lemas selepas kereta dipandunya terbabas dan terjunam ke parit besar di kawasan kebun kelapa sawit di Felda Sri Jaya, Bukit Serampang, dekat sini, semalam.

Dalam kejadian jam 7.30 pagi itu, mangsa, Mohd Fauzi Jamal, 34, memandu kereta Honda Civic berseorangan dipercayai lemas selepas terperangkap di dalam keretanya yang terbalik di dalam parit berkenaan.

Kejadian itu hanya disedari penduduk Felda berkenaan yang kebetulan melalui kawasan itu jam 8 pagi, apabila melihat keempat-empat tayar kereta terbalik ke atas.

Difahamkan, penduduk berkenaan cuba mencari pemandu kenderaan itu di kawasan berhampiran namun gagal menemuinya.Mereka menghubungi polis dan bomba untuk memaklumkan kejadian.—->Hmetro

Entri Best Malaysia Variety Credit to GossiPstarDay

This article been re-written by Hootoh BlogHootoh Blog Author Hootoh Tudia. Some phrases or ideas were randomly from Free Internet Sources.

rePublish by ✎ Blog Sapa Ceroh

Seorang lelaki lemas selepas kereta dipandunya terbabas dan terjunam Permalink http://sapaceroh.blogspot.com/2013/10/seorang-lelaki-lemas-selepas-kereta.html

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s