Suratan takdir van bertembung


Dungun: Seorang maut, dua parah dan sembilan lagi cedera apabila dua van bertembung dalam kemalangan di Kilometer 101, Jalan Kuala Terengganu-Kuantan, dekat Paka, awal pagi semalam.

Mangsa yang terkorban ialah pemandu van Mohd Azlan Razali, 25, dari FELDA Kerteh 6, di sini, yang parah di kepala dan patah kaki kanan. Mangsa disahkan mati di tempat kejadian.

Foto

Pemandu sebuah lagi van M Shaktival, 19, kini dalam keadaan kritikal dan rakannya Khisenthiran, 19, juga dilaporkan parah. Kedua-duanya berasal dari Kuala Pilah, Negeri Sembilan.

Foto

Sembilan penumpang van yang dipandu Mohd Azlan dilaporkan cedera di muka, kaki dan kepala.Mereka ialah Khairudin Abd Aziz, 39, dari Seberang Tuan Chik, Kuala Terengganu; Izran Sudin, 48, dari Kampung Tengah, Kerteh, Kemaman manakala Mohd Hafsham Musa, 22, Alias Mohamad 25, Mohd Asri Yunus, 25, Ismail Mohamad Nor, 35, Mohd Faizal Yunus, 29, Amran Mohamad, 38 dan Mohd Yusri Yusof, 29, semuanya berasal dari FELDA Kerteh 6.

—-> Hmetro

Entri Best Malaysia Variety Credit to AC Team Online

This article been re-written by Hootoh BlogHootoh Blog Author Hootoh Tudia. Some phrases or ideas were randomly from Free Internet Sources.

rePublish by ✎ Blog Sapa Ceroh

Suratan takdir van bertembung Permalink http://sapaceroh.blogspot.com/2013/10/suratan-takdir-van-bertembung.html

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s