FOTO: Che Ta Bershopping, Bergambar Sakan Di London Dan Paris Menjelang PerkahwinanAbang Nara memang kagum dengan tahap ke”grand”an majlis perkahwinan Rozita Che Wan dan Zain Saidin yang bakal berlangsung.


Kalau sebelum ini ‘photoshoot pre wedding’ mereka telah berlangsung di London, Che Ta juga turut sama ke kota Paris untuk beraksi di Eiffel Tower.


Pasti wow kadaboom gambar-gambar yang akan dikeluarkan nanti.


Dengan gaun serba hitam daripada Rizman Ruzaini, Abang Nara dah dapat bayangkan majlis perkahwinan Che Ta dan Zain bakal menjadi “wedding of the year”.


Namun begitu, tarikh 11.12.13 telah dinafikan oleh Zain sebagai tarikh hari bahagia mereka menyebabkan ramai yang tertanya-tanya bilakah tarikh keramat penyatuan dua hati ini.


Tak sabar rasanya untuk melihat gambar-gambar rasmi pra perkahwinan Che Ta yang telah dibidik oleh Annas Easkey. Pasti menarik dengan Eiffel Tower sebagai latar belakang. (Beautifulnara.com)


Entri Current News And Update ! ! ! Credit to AC Team Online

This article been re-written by Hootoh BlogHootoh Blog Author Hootoh Tudia. Some phrases or ideas were randomly from Free Internet Sources.

rePublish by ✎ Blog Sapa Ceroh

FOTO: Che Ta Bershopping, Bergambar Sakan Di London Dan Paris Menjelang Perkahwinan Permalink http://sapaceroh.blogspot.com/2013/11/foto-che-ta-bershopping-bergambar-sakan.html

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s