Aidil Zafuan dan Zarema Apa kata Rita Rudaini Aidil Zafuan dan…


Aidil Zafuan dan Zarema Apa kata Rita Rudaini

Aidil Zafuan dan Zarema Zainal bakal Berkahwin pada Mac 2014 dan disahkan sendiri oleh Aidil. Gambar Aidil dan Zarema Zainal. Apa kata Rita Rudaini, Bekas Isteri Aidil mengenai Berita Perkahwinan Aidil Zafuan dan Zarema itu. Harapan Rita untuk Perkahwinan Aidil.

Aidil Zafuan dan Zarema Apa kata Rita Rudaini
Gambar Aidil dan Zarema

Perkahwinan Aidil dan Zarema! Apa Kata Rita Rudaini

Pelakon Rita Rudaini Mokhtar tidak terkejut dan enggan mencampuri urusan Perkahwinan Aidil Zafuan dengan pasangan barunya. Itulah Aidil yang sebenar! ulas Rita setelah mendengar berita bekas suaminya Mohd Aidil Zafuan Abdul Radzak yang bakal berkahwin dengan wanita dikenali sebagai Zarema Zainal.
Gosip Cinta Aidil dan Zarema sudah lama diperkatakan. Kini berita perkahwinan itu membuktikan bahawa khabar angin percintaan pasangan itu. Saya memang dah jangka Aidil akan berkahwin dengan Zarema dan tidak terkejut dengan berita perkahwinan mereka. Malah Gosip Cinta mereka sebelum ini sudah menunjukkan Siapa diri Aidil yang sebenar.

Aidil Zafuan dan Zarema Apa kata Rita Rudaini
Rita Rudaini Janda Aidil Zafuan

Harapan Rita untuk Perkahwinan Aidil

Rita Rudaini tidak terkejut dan enggan mencampuri urusan Perkahwinan Aidil Zafuan dengan pasangan barunya, Zarema. Harapan Rita Rudaini agar Aidil Tidak Lupa Memberi Nafkah kepada dua orang anaknya. Hasil perkongsian hidup bersama Aidil, mereka dikurniakan dua orang anak iaitu Airit Rayyan Rizqin, 4, dan Airit Qaqa Arjuna yang kini berusia kira-kira setahun.

Isu Tuntutan Nafkah Rita Rudaini 

Sekarang ini saya telah membuat Tuntutan Nafkah sebanyak RM5,000 di mahkamah dan kes ini masih lagi belum selesai. Pelik juga bila dia bangkitkan tuntutan saya itu tidak munasabah. Bukankah wang itu untuk anak-anaknya juga? Biarlah dia nak kahwin dengan sesiapapun, yang penting kebajikan anak-anak tidak dilupakan. Kalau nak diikutkan, saya mampu menyara anak-anak tetapi saya tidak mahu dia mengabaikan tanggungjawabnya sebagai seorang bapa.
 

Perceraian Rita Rudaini dan Aidil Zafuan

Rita Rudaini dan Aidil Zafuan telah Sah bercerai talak satu pada 5 September lalu di Mahkamah Rendah Syariah Seremban, Negeri Sembilan. Ikatan perkahwinan pasangan itu terlerai selepas mahkamah mengesahkan Lafaz Cerai Aidil Zafuan kepada Rita Rudaini menerusi khidmat pesanan ringkas (SMS) pada 4 Ogos 2012. Pasangan itu bernikah di Songkhla, Thailand pada 28 Februari 2008 tanpa pengetahuan keluarga pihak lelaki menyebabkan perkahwinan tersebut menimbulkan masalah.

Entri: Aidil Zafuan dan Zarema Apa kata Rita Rudaini
Oleh: Layan Sapa Ceroh


Read more Aidil Zafuan dan Zarema Apa kata Rita Rudaini
Aidil Zafuan dan…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s