Gambar perkahwinan Shila Amzah secara rahsia di China Gambar…


Gambar perkahwinan Shila Amzah secara rahsia di China

Gambar perkahwinan Shila Amzah secara rahsia di China


Gambar perkahwinan Shila Amzah secara rahsia di China – Berita perkahwinan penyanyi terkenal negara, Shila Amzah memang satu perkara yang mengejutkan orang ramai lebih-lebih lagi beliau baru sahaja putus cinta dengan Johan As’ri.

Daripada maklumat dan gambar yang dikongsikan oleh portal ohbulan pagi tadi, Shila dilihat berpakaian baju pengantin yang seakan-akan bersedia untuk diijabkabulkan pada sambutan ambang tahun baru 2014.

Ekoran itu, ramai peminatnya mula tertanya-tanya samada artis kesayangan mereka itu sudah berkahwin secara rahsia atau sekadar gimik persembahan.

Apapun, jangan kecewa dan marah dahulu kerana fesyen baju pengantin yang dikenakan Shila hanya mengikut tema perkahwinan yang ditetapkan penganjur ketika mengadakan persembahan di OrientalTV New Year Eve Countdown Concert baru-baru ini.

Pada malam konsert tersebut, Shila menyanyikan lagu A Moment Like This dan sebuah lagi lagu duet bersama bekas peserta Chinese Idol, James Morris-Cotterill berjudul Hao Jiu bu jian.

Mari layan gambar-gambar cantik Shila Amzah ketika menggayakan baju pengantin di persembahan ambang tahun baru 2014 pada 31 Disember 2013.

Artikel dan Grafik dalam Entri Gambar perkahwinan Shila Amzah secara rahsia di China adalah sumber dan rumusan dari beberapa laman blog dan laporan berita tempatan. Penghargaan kepada sumber informasi yang bermanfaat ini. Semoga sebaran coretan memberi inspirasi dan berfaedah untuk semua.


Read more Gambar perkahwinan Shila Amzah secara rahsia di China
Gambar…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s