Punca sebenar kepala murid tersepit di kerusi Punca sebenar…


Punca sebenar kepala murid tersepit di kerusi

Punca sebenar kepala murid tersepit di kerusi


Punca sebenar kepala murid tersepit di kerusi – Nampaknya, hari pertama persekolahan dibuka di seluruh sekolah Malaysia kecuali negeri Kedah, Kelantan dan Terangganu, tidak begitu menggembirakan apabila ada kes kepala pelajar tersepit di celah kerusi dilaporkan berlaku.

Ketika ini, dua keping gambar kepala pelajar itu tersepit sedang berlegar-legar di laman sosial dan dikatakan berlaku sekitar jam 11.20 pagi tadi. Menurut sumber, guru besar sekolah terbabit terpaksa bertindak memotong kerusi tersebut dengan bantuan guru lain untuk mengelakkan kecederaan lebih teruk berlaku.

Daripada andaian awal orang ramai, kejadian itu dilaporkan berpunca daripada sikap pelajar yang terlalu teruja untuk menghadiri sekolah selain terlalu seronok bergurau senda dengan rakan-rakan.

Artikel dan Grafik dalam Entri Punca sebenar kepala murid tersepit di kerusi adalah sumber dan rumusan dari beberapa laman blog dan laporan berita tempatan. Penghargaan kepada sumber informasi yang bermanfaat ini. Semoga sebaran coretan memberi inspirasi dan berfaedah untuk semua.


Read more Punca sebenar kepala murid tersepit di kerusi
Punca sebenar…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s