Panggil Shabery Cheek bapa mertua, kumpulan Shiro digam RTM…


Panggil Shabery Cheek bapa mertua, kumpulan Shiro digam RTM

Panggil Shabery Cheek bapa mertua, kumpulan Shiro digam RTM


Panggil Shabery Cheek bapa mertua, kumpulan Shiro digam RTM – Pada selasa lalu, 31 Disember 2014, kumpulan Shiro dipanggil RTM bagi mengendalikan sebuah rancangan di RTM sempena malam tahun baru 2014.

Malangnya, ketika membuat persembahan di hadapan Menteri Komunikasi dan Multimedia, Datuk Seri Ahmad Shabery Cheek dan beberapa artis veteran di Konsert Jubli Emas TV Malaysia, pelawak itu secara spontan terpanggil Shabery Cheek sebagai bapa mertua.

Menerusi ruangan pojok sebuah akhbar mingguan semalam, kumpulan Shira dikatakan bakal digam boleh RTM kerana dianggap berlaku biadap di hadapan tetamu kenamaan. Ini respon mereka ketika dihubungi mStar semalam.

“Kami tidak tahu atau dimaklumkan apa-apa daripada pihak RTM tentang perkara tersebut, malah selepas rancangan itu, RTM masih memanggil kami untuk mengendalikan rancangan terbitan mereka.”

“Boleh dikatakan hubungan Shiro dengan RTM setakat ini memang baik dan pihak stesen televisyen tersebut sentiasa memberi kami peluang dalam pelbagai rancangan mereka sejak kami muncul dalam industri.”

“Ya…kami ada menyentuh tentang bapa mentua kerana kami tahu anak beliau baru sahaja berkahwin, namun bagi saya ia tidaklah sampai keterlaluan dan berniat untuk mempersenda-sendakan seperti dikhabarkan itu.”

Artikel dan Grafik dalam Entri Panggil Shabery Cheek bapa mertua, kumpulan Shiro digam RTM adalah sumber dan rumusan dari beberapa laman blog dan laporan berita tempatan. Penghargaan kepada sumber informasi yang bermanfaat ini. Semoga sebaran coretan memberi inspirasi dan berfaedah untuk semua.


Read more Panggil Shabery Cheek bapa mertua, kumpulan Shiro digam RTM…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s