Pelakon Liza Abdullah saman dan ceraikan suami Pelakon Liza…


Pelakon Liza Abdullah saman dan ceraikan suami

Pelakon Liza Abdullah saman dan ceraikan suami


Pelakon Liza Abdullah saman dan ceraikan suami – Selepas 26 tahun mengharungi suka duka perkahwinan dengan suami, Zolkifli, pelakon tersohor, Liza Abdullah, akhirnya menfailkan penceraian di Mahkamah Rendah Syariah Gombak Timur, Keramat.

Norliza atau nama sebenarnya Liza Abdullah, 52, hadir ditemani peguamnya di kaunter mahkamah pada Rabu lalu. Selain menfailkan penceraian, pelakon itu turut mengemukakan saman terhadap Zolkifli bagi membolehkan suaminya yang kini berada di Johor Baru untuk hadir bagi sebutan kali pertama kes berkenaan pada 5 Februari depan.

Sebelum ini desas-desus pergolakan rumahtangga Liza Abdullah mula kedengaran pada tahun 2012 namun pelakon era 80-an itu menafikan bermasalah dengan suami. Beliau turut enggan mahu berkongsi kisah peribadi dengan peminat.

Untuk pengetahuan, Liza pernah popular menerusi drama bersiri Vanilla Coklat bagi siaran TV3 dua tahun lalu. Hasil perkongsian dengan Zolkifli,mereka dikurniakan empat orang anak iaitu Zulhaffiz Zarriq, 25, Nur Naffiz Syahiddah, 21, Zulsyahmi Naqib, 12, dan Zulsyahmi Afif, 10.

Artikel dan Grafik dalam Entri Pelakon Liza Abdullah saman dan ceraikan suami adalah sumber dan rumusan dari beberapa laman blog dan laporan berita tempatan. Penghargaan kepada sumber informasi yang bermanfaat ini. Semoga sebaran coretan memberi inspirasi dan berfaedah untuk semua.


Read more Pelakon Liza Abdullah saman dan ceraikan suami
Pelakon Liza…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s