Video seks tersebar, Mufti Besar Kyrgyzstan letak jawatan Video…


Video seks tersebar, Mufti Besar Kyrgyzstan letak jawatan

Video seks tersebar, Mufti Besar Kyrgyzstan letak jawatan


Video seksi tersebar, Mufti Besar Kyrgyzstan letak jawatan – Penyebaran sebuah klip video rakaman yang memaparkan aksi seksi Mufti Besar Kyrgyzstan bersama isterinya menjadi punca Pegawai Tertinggi Islam itu meletak jawatan semalam.

Ini ekoran desakan kira-kira 60 orang yang berkumpul di luar pejabat Mufti Besar Kyrgyzstan, Rakhmatullah Hajji Egemberdiyev bagi mendapatkan penjelasan sebenar berhubung kesahihan rakaman video seks yang tersebar serta meminta beliau meletak jawatan.

Sementara itu, menurut sumber, Egemberdiyev turut disiasat kerana disyaki cuba mengelak cukai dan mengambil rasuah ketika menguruskan sistem kuota haji.

Untuk pengetahuan, Egemberdiyev menjadi mufti Kyrgyztan pada 2012 dan tokoh keenam disingkirkan dari jawatan berkenaan dalam tempoh empat tahun. Jawatan itu diisi melalui pilihan raya. Jawatan itu kini dipangku timbalan Egemberdiyev, Maksat Toktomushev.

Artikel dan Grafik dalam Entri Video seks tersebar, Mufti Besar Kyrgyzstan letak jawatan adalah sumber dan rumusan dari beberapa laman blog dan laporan berita tempatan. Penghargaan kepada sumber informasi yang bermanfaat ini. Semoga sebaran coretan memberi inspirasi dan berfaedah untuk semua.


Read more Video seks tersebar, Mufti Besar Kyrgyzstan letak jawatan
Video…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s