Punca sebenar Pierre Andre gugurkan bayi kandungan isteri Punca…


Punca sebenar Pierre Andre gugurkan bayi kandungan isteri

Punca sebenar Pierre Andre gugurkan bayi kandungan isteri


Punca sebenar Pierre Andre gugurkan bayi kandungan isteri – Pastinya satu berita sedih buat pasangan Pierre Andre dan isterinya, Siti Nur Hidayah Hashim selepas bayi kandungan berusia 13 minggu terpaksa digugurkan atas nasihat dokor.

Pengarah dan pelakon itu memberitahu tindakan berkenaan terpaksa dibuat kerana janin yang dikandung isterinya mempunyai masalah. Pierre Andre melahirkan perasaan sedihnya kerana hasrat untuk bergelar tahun ini tidak kesampaian.

Bagaimanapun, beliau tetap bersyukur kerana isterinya tidak mengalami sebarang komplikasi ketika proses pengguguran dilakukan baru-baru ini.

“Doktor terpaksa menggugurkan kandungan isteri saya yang berusia 13 minggu kerana terdapat masalah pada janin. Jujurnya kami memang sedih, tetapi di usia yang masih muda ini, kami percaya dengan rezeki.”

Untuk pengetahuan, Pierre Andre atau nama sebenarnya Mohd. Pierre Andre Nazarul Andre bernikah dengan isterinya, Siti Nur Hidayah Hashim pada 21 Jun tahun lalu.

Artikel dan Grafik dalam Entri Punca sebenar Pierre Andre gugurkan bayi kandungan isteri adalah sumber dan rumusan dari beberapa laman blog dan laporan berita tempatan. Penghargaan kepada sumber informasi yang bermanfaat ini. Semoga sebaran coretan memberi inspirasi dan berfaedah untuk semua.


Read more Punca sebenar Pierre Andre gugurkan bayi kandungan isteri
Punca…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s