Punca Jaafar Onn dan Hafiz Hamidun bergaduh di Instagram Punca…


Punca Jaafar Onn dan Hafiz Hamidun bergaduh di Instagram

Punca Jaafar Onn dan Hafiz Hamidun bergaduh di Instagram


Punca Jaafar Onn dan Hafiz Hamidun bergaduh di Instagram – Jaafar Onn dan Hafiz Hamidun merupakan dua selebriti tempatan yang dikenali ramai. Jarang kita dengar kontroversi membabitkan kedua-dua artis ini. Kalau ada pun namun tidaklah seteruk mana seperti kontroversi yang dilalui beberapa rakan artis lain.

Hari ini, Jaafar Onn dan Hafiz Hamidun dikatakan bergaduh di Instagram oleh sebuah blog . Pergaduhan itu berpunca daripada kenyataan Jaafar Onn yang berbaur sindiran dan kritikan terhadap video klip lagu terbaru milik Hafiz berjudul Jodoh Berdua.

Terkejut dengan kenyataan pedas yang ditujukan kepada dirinya, penyanyi nasyid itu segera membalas kenyataan tersebut dengan komen yang lebih menyindir.

“Berzikir di masjid boleh, dalam keta boleh, tepi pantai boleh, pakai kepiah boleh, pakai cap boleh, pakai helmet boleh.”


Bagaimanapun, sebab Jaafar Onn memuatnaik kenyataan itu tidak pula diketahui. Mungkin ada benarnya juga sindiran dan teguran dari artis berpengalaman ini.

Artikel dan Grafik dalam Entri Punca Jaafar Onn dan Hafiz Hamidun bergaduh di Instagram adalah sumber dan rumusan dari beberapa laman blog dan laporan berita tempatan. Penghargaan kepada sumber informasi yang bermanfaat ini. Semoga sebaran coretan memberi inspirasi dan berfaedah untuk semua.


Read more Punca Jaafar Onn dan Hafiz Hamidun bergaduh di Instagram
Punca…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s