Rozita Che Wan mengamuk Instagram digodam lelaki Myanmar Rozita…


Rozita Che Wan mengamuk Instagram digodam lelaki Myanmar

Rozita Che Wan mengamuk Instagram digodam lelaki Myanmar


Rozita Che Wan mengamuk Instagram digodam lelaki Myanmar – Khabarnya, akaun Instagram milik Rozita Che Wan telah digodam seorang lelaki Myanmar beberapa minggu lalu.

Perkara itu hanya diketahui Rozita selepas dihubungi oleh seorang pereka fesyen meminta bayaran sebanyak RM19,000 untuk 70 pasang baju pengantin.

Sekitar 7.30 petang tadi, isteri Zain Saidin itu telah membuat laporan polis di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Ampang Jaya. Rozita mendakwa mengenali identiti lelaki yang menggodam akaun Instagramnya.

“Saya buat laporan polis bagi membersihkan nama saya dan bagi menghalang lelaki itu daripada terus menipu orang lain pula.”

Rozita yang mesra dengan panggilan Che Ta berkata, pereka fesyen itu memberitahu menerima tempahan baju pengantin daripadanya untuk majlis persandingannya di Kedah.

“Padahal saya tak buat pun majlis bersanding di Kedah. Saya percaya lelaki penipu itu menggodam akaun Instagram saya dan menyamar sebagai saya untuk membuat tempahan dengan pereka fesyen terbabit.”Artikel dan Grafik dalam Entri Rozita Che Wan mengamuk Instagram digodam lelaki Myanmar adalah sumber dan rumusan dari beberapa laman blog dan laporan berita tempatan. Penghargaan kepada sumber informasi yang bermanfaat ini. Semoga sebaran coretan memberi inspirasi dan berfaedah untuk semua.


Read more Rozita Che Wan mengamuk Instagram digodam lelaki Myanmar
Rozita…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s