Yuna tunjuk pusat perut dan seksi dikritik peminat Yuna tunjuk…


Yuna tunjuk pusat perut dan seksi dikritik peminat

Yuna tunjuk pusat perut dan seksi dikritik peminat


Yuna tunjuk pusat perut dan seksi dikritik peminat – Dulunya, Yuna ialah artis kegemaran dan idola peminat bukan kerana kecantikannya tetapi penampilan beliau yang sentiasa bertudung dan menutup aurat.

Sehinggalah beliau bertapak di Eropah, fesyen penampilannya tetap sama dan tidak berubah. Meskipun begitu, sejak akhir-akhir ini ada sesuatu yang tidak kena dengan penampilan penyanyi lagu Terukir Bintang itu.

Sekeping gambar Yuna yang mengenakan baju hitam ketat paras pusat badan telah dimuatnaik di laman Facebook. Gambar itu menerima kritikan hebat daripada ramai peminatnya di laman sosial. Rata-rata mereka melahirkan perasaan kecewa dan terkilan. Mereka mahukan Yuna yang dulu.

Sememangnya perkongsian gambar berkenaan mengejutkan kerana sesiapa pun boleh melihat susuk tubuh Yuna malah lubang pusat pada perut beliau. Lebih menarik, gambar itu turut disertakan dengan caption yang jauh berbeza maksudnya berbanding gambar tersebut.

Artikel dan Grafik dalam Entri Yuna tunjuk pusat perut dan seksi dikritik peminat adalah sumber dan rumusan dari beberapa laman blog dan laporan berita tempatan. Penghargaan kepada sumber informasi yang bermanfaat ini. Semoga sebaran coretan memberi inspirasi dan berfaedah untuk semua.


Read more Yuna tunjuk pusat perut dan seksi dikritik peminat
Yuna tunjuk…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s