Gambar Emma Maembong hamil anak selebriti kini tersebar? Gambar…


Gambar Emma Maembong hamil anak selebriti kini tersebar?

Gambar Emma Maembong hamil anak selebriti kini tersebar?

Gambar Emma Maembong hamil anak selebriti kini tersebar – Memang dahsyat betul gosip-gosip yang dikaitkan dengan pelakon Emma Maembong. Baru sahaja gosipnya bercumbu dengan Zizan Razak reda minggu lepas, kini sekeping gambarnya yang sedang mengandung telah tersebar di laman sosial.

Admin gelak sendiri melihat aksi Emma Maembong yang seolah-olah sedang mengandung sedangkan itu hanya sebahagian drama gurau senda beliau dengan salah seorang peserta MasterChef Malaysia All Stars, Michael Ang.

Mereka berdua sengaja ingin membuat perbandingan perut yang mana lebih besar dan kembang jika Emma sedang dalam keadaan mengandung. Terserlah sungguh kecomelan kekasih Zizan itu.

Gambar di bawah ini telah dikongsikan di dalam laman Facebook Rotikaya beberapa jam lalu dan banyak mendapat likes dan komen dari peminat mereka.

Artikel dan Grafik dalam Entri Gambar Emma Maembong hamil anak selebriti kini tersebar? adalah sumber dan rumusan dari beberapa laman blog dan laporan berita tempatan. Penghargaan kepada sumber informasi yang bermanfaat ini. Semoga sebaran coretan memberi inspirasi dan berfaedah untuk semua.


Read more Gambar Emma Maembong hamil anak selebriti kini tersebar?
Gambar…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s