Warga Afrika Jadi Jutawan Tipu Rakyat Malaysia


Warga Afrika Jadi Jutawan Tipu Rakyat Malaysia
Hasil Wang Penipuan di Malaysia menjadikan seorang Warga Afrika Jutawan Segera. Hasil Kegiatan Penipuan di Malaysia menjadikan seorang Lelaki Afrika Hidup Kaya Raya hingga mampu membina sebuah Banglo Mewah dan sebuah Hotel Lima Bintang di Afrika. Nilai keseluruhannya dianggar RM400 Juta. Mak Aii! Sampai macam tu sekali ka.. Juta-juta dah macam Usahawan Internet Berjaya pulak jadinya diaorang ni. Ingatkan berbakat ngorat perempuan aje.

Teknik Penipuan Online menggunakan Internet yang dilakukan warga Afrika mula diberi perhatian serius oleh Pihak Berkuasa apabila sebanyak RM29 juta kerugian telah dicatat dari Januari sehingga Oktober tahun ini sahaja.

Kes Penipuan Online Warga Afrika di Ampang

Merujuk Siasatan Kes Penipuan di Internet oleh Warga Afrika di Ampang, Kuala Lumpur difahamkan, lelaki Afrika itu asalnya sehelai sepinggang ketika tiba di Malaysia pada 2008. Namun dengan Hasil kegiatan Menipu rakyat Malaysia hanya enam bulan sahaja diperlukan untuk bergelar Jutawan Internet.

Warga Afrika Jadi Jutawan Tipu Rakyat Malaysia
Gambar Penguat Kuasa dan Warga Afrika – Sumber Utusan

Tipu di Malaysia, Hidup Bermewah di Afrika. Kini pemuda Afrika itu semakin Popular dan menjadi Idola kepada golongan muda sebuah negara di Afrika. Berjaya Menipu rakyat Malaysia dianggap satu kejayaan oleh penjenayah dari benua Afrika itu. Hah! tiba-tiba anak jiran sebelah rumah nyanyi Lagu 10 Budak Hitam. Ini sudah bikin gua sentap.

Source: Warga Afrika Jadi Jutawan Tipu Rakyat Malaysia
Permalink: http://www.hootoh.my/2014/06/warga-afrika-jadi-jutawan-tipu-rakyat.html

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s