Adik Iklan Hari Raya 2014 (TM) Telekom Malaysia


Video”Adik” jadi Tema Iklan Hari Raya Aidilfitri TM  2014 Telekom Malaysia. Iklan TV sempena Raya yang bertajuk Adik  mengisahkan seorang kanak-kanak yang lasak dan gemar menerokai aktiviti kehidupan di kampung. Adik adalah seorang kanak-kanak perempuan yang berimiginasi tinggi dan selalu menguji kesabaran ayah dan ibunya. Tonton Iklan Raya Terkini. Konsep Lucu dan Menghiburkan yang berbeza dari tahun sebelumnya.

Adik Iklan Hari Raya 2014 (TM) Telekom Malaysia

Tonton Aksi lucu Adik dalam Iklan Raya TM 2014

Mungkin sudah jemu dengan Konsep paparan Sedih yang Cliche, tahun 2014 ini Telekom Malaysia atau TM menerbitkan Video Iklan Raya Konsep Lucu dan Menghiburkan yang berbeza dari tahun sebelumnya. Video Iklan Hari Raya Aidilfitri oleh Telekom Malaysia (TM) 2014 dengan Tema Meminta dan Memberi Kemaafan yang berjudul Adik diterbitkan secara rasmi pada 15 Julai 2014 dan berdurasi 1 min, 15 saat. Video sempena Sambutan Hari Raya Aidilfitri oleh Telekom yang digabungkan oleh Hootoh dengan Iklan Raya TM 2013 Puasa Yang Yuk sebagai Kesinambungan Iklan Hari Raya TM 2014 Bertajuk Adik.

Iklan Hari Raya TM 2014 Bertajuk Adik

Video Amalan Meminta dan Memberi Kemaafan

Walaupun #Adik selalu menguji kesabaran ayah dan ibu. Namun, kanak-kanak ibarat kain putih dan ibu bapalah yang akan mencorak serta menunjukkan teladan yang baik dalam mendidik anak-anak agar menjadi insan berguna di masa hadapan. Adik Iklan Hari Raya 2014 (TM) Telekom Malaysia. Ajaran Agama dalam Meminta dan Memberi Kemaafan adalah amalan  mulia seharian yang dituntut oleh Islam. Akan tetapi Kemaafan di Pagi Raya Aidilfitri sentiasa memberi memori indah yang lebih bermakna dalam kehidupan setiap keluarga.

Source: Adik Iklan Hari Raya 2014 (TM) Telekom Malaysia
Permalink: http://www.hootoh.my/2014/07/adik-iklan-hari-raya-2014-tm-telekom.html

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s