Pelajar Lemas menanti UPSR 30 September


Sementara menunggu tarikh ulangan UPSR 30 September, seorang calon UPSR lemas ketika berkelah bersama keluarganya di Air Terjun Belukar Bukit dan tidak mungkin menduduki Kertas Sains dan Bahasa Inggeris pada 30 Sep ini yang ditunda apabila wujudnya Kes Kebocoran Soalan UPSR 2014. Kejadian Malang berlaku kira-kira pukul 11.00 pagi, Amir Ashari Mohd. Ariffin, 12, dipercayai tergelincir ketika berjalan di atas batu di kawasan berkenaan. Al-Fatihah

Pelajar Lemas menanti UPSR 30 September
Gambar Hiasan

Calon UPSR Tewas menanti 30 September

Murid tahun 6 tersebut bersama 10 lagi anggota keluarga tiba di lokasi air terjun itu pada kira-kira pukul 10.00 pagi. Setelah selesai mandi, mereka berehat di atas batu sebelum mangsa memaklumkan ingin melihat pemandangan menarik di kawasan berhampiran. Semasa pelajar malang tersebut berjalan di atas batu, tiba-tiba terjatuh dan menjerit meminta tolong dengan tangan terkapai-kapai sebelum tenggelam. Sumber: Kosmo.

Pelajar Lemas menanti UPSR 30 September. Hootoh Tudia mengharapkan Ibu-bapa dan murid Tahun 6 lebih berhati-hati dalam melakukan aktiviti harian. Peperiksaan UPSR masih belum selesai. Masih ada 2 kertas perlu dijawab oleh calon UPSR 2014 iaitu Kertas Sains dan Bahasa Inggeris pada 30 Sep ini.

Source: Pelajar Lemas menanti UPSR 30 September
Permalink: http://www.hootoh.my/2014/09/pelajar-lemas-menanti-upsr-30-september.html

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s